mandag 26. april 2010

Reisehåndarbeid og award
Vi har vært i Østersund i helga, og da er det kjekt å ha med ei heklenål og litt restegarn i reise-veska. Disse to luene har blitt til i helga; ei i bomullsgarn og ei i alpakka.

Østersund er ikke akkurat noen storby, men noen loppis er det i byen, og jeg jaktet selvsagt på noen fine "påslakan", men utbyttet var dårlig. Det eneste stoffet som ble med meg hjem, var litt "Pippi" og "Emil" stoff. På vei hjem var jeg innom "JNY design" i Åre. Hadde tenkt å hente med meg noen fine stoff hjem, men det haddde det blitt en misforståelse med bestillinga mi, så det ble ingen flotte "JNY" stoffer med meg hjem denne gangen.
Uansett: vi har hatt ei herlig helg i Østersund med nydelig vår vær og mange fine opplevelser sammen med familien.Jeg har fått en fin award fra dama bak den flotte bloggen Jippiyes syblogg. Jeg setter veldig stor pris på den! Tusen takk!Jeg ser at denne awarden har vandret rundt på flere av de flotte bloggene jeg besøker, og velger derfor å la den ligge her som en hilsen til alle flinke blogg-damer som titter innom!

2 kommentarer:

 1. Så søte luer du har laget på reisefot!
  Ergelig med stoffene du ikke fikk kjøpt..

  SvarSlett
 2. Så søte luer !!
  Og vesken du hadde laget var kjempefin, skjønner godt at du ville lage noe av det stoffet.
  Cecilie

  SvarSlett