lørdag 17. juli 2010

Superenkel sommertoppJeg fortsetter med produksjon av sommer klær til meg selv!
I dag er har vi hatt fantastisk flott sommervær i Trondheim, og vi har vært ute i nesten hele dag... men denne toppen er virkelig rask å lage, og ble til i en liten pause fra sola.
Den er laget av et tynt, lett bomullsstoff fra Stoff & Stil, mens stroppene er sydd av en rest Libertystoff.
Fremgangsmåten er den samme som for "putevar-kjolene" til barn jeg har sett beskrevet flere steder på nettet -her og her finnes det et par "tutorials".
Jeg brukte rullefalding nederst, i stedet for å legge den opp. Rask og enkel å sy, og veldig behagelig å ha på! Det kan nok bli produsert flere sånne før vi setter kursen mot Frankrike om et par uker :-)3 kommentarer:

 1. Smart topp! Har tenkt på lignende modell for sommerkjole til jenta, men nå skal vi jo snart tilbake til Norge og da er det nok desverre mindre behov for sommertøy.

  Du kan jo godt få bruk for noen luftige og lette topper i Frankrike. Vi har hatt det veldig varmt i Paris, men de siste dagene har det vært vanlig norske sommerdager. Hvor man av og til ønsker seg en tynn jakke over t-skjorta når sola ikke skinner.

  SvarSlett
 2. Hej!! Ville bara säga att jag älskar klänningen du sydde till din dotter att ha på bröllop. Vilken fantastiskt fin klänning!! Wow!

  Jenny

  SvarSlett
 3. Kjempefin topp, så flink du er :)

  SvarSlett