tirsdag 6. juli 2010

Bluse til svigermor!Litt "skummelt" å sy plagg til voksne synes jeg, men nå prøver jeg meg på en enkel sommerbluse i bursdagsgave til svigermor. Jeg vet at hun er glad i denne duse blå/grønne fargen, og krysser fingrene for at den passer og faller i smak :-)Viser et par bilder av duker og puter jeg har fått ferdig i dag - ikke akkurat så spennende å sy, men... Mamma ønsket seg nye duker i stua, men fant ikke noe hun likte. Løsninga ble at hun selv kjøpte et dynetrekk, som jeg har sydd duker av. Jeg laget ei pute i samme stoff, og kjøpte et lilla putevar og et par lysholdere på "Kremmerhuset" som jeg synes passet til. Håper hun liker den lille friske-opp-i-stua-pakken :-)Og så en fargerik løper til kjøkkenbordet vårt av en rest av et Marimekko stoff (litt lite lys til innendørs fotografering i kveld ser jeg).

Til slutt må jeg si TUSEN TAKK for alle de herlige kommentarene jeg fikk fra dere på forrige innlegg. Jeg setter veldig stor pris på det, og kommer til å sende dere varme tanker når lillejenta tar på seg finkjolen for å gå i bryllup på lørdag

4 kommentarer:

 1. Så fint dette var! Og vet du: kjolen under her, er noe av det nydeligste jeg har sett av alt hjemmesydd som florérer i blogglandia. Aldeles skjønn!!

  SvarSlett
 2. Den ser veldig fin ut , den liker hun vet du ;)
  Kjolen under er helt skjønn:) Fikk lyst til å sy litt mer nå !! Mye fint hos deg :)

  SvarSlett
 3. Å så fina saker du syr! Älskar din blogg!! Lägger genast till dig i min blogglista!!

  Wow säger jag bara! Har läst tre sidor bak med gamla inlägg och blir bara lyckligare av det jag ser!

  SvarSlett
 4. Hei !!
  Så utrolig masse fint du har laget den siste tiden. Den nydelige kjolen under er jo helt fantastisk skjønn.
  Og veldig fint antrekk du også skal ha i bryllup.
  Ha en fortsatt fin sommer !!
  Cecilie

  SvarSlett