søndag 7. april 2013

VårjakkeJeg lengter så innmari etter våren! Foreløpig er det ikke noen tegn til vår her - det har snødd og vært kaldt i helga. Jeg har hygget meg innendørs... Jeg har drømt om vår, og sydd vårjakke til lillebror :-)


Stoffet jeg har brukt til denne jakken synes jeg også det er veldig koselig å få brukt! Min manns bestemor var glad i å sy, og hadde visst en bra stoffsamling. Hun døde for noen år siden, og da barna hennes gikk gjennom sakene hennes, fant de en del gamle metervarer som ingen av dem ville ha. Jeg fikk dermed overta en rest av stofflageret til oldemora til barna mine. Jeg lurer på hvilke planer hun hadde for dette kraftige kordfløyelstoffet. Hva hadde hun planer om å omdanne det til i si tid? Uansett tenker jeg hun ville likt at hennes lille oldebarn i vår skal springe rundt i jakke sydd av et stoff hun har kjøpt inn :-)


Stoffet jeg har brukt til for er fra et dynetrekk med Mummifamilien på som jeg synes er veldig fint.
Mønsteret til jakken kommer fra Ottobre nr 1/2013.Håper våren snart kommer, så lillebror kan få løpe ut i den nye jakka si :-)

12 kommentarer:

 1. Nydelig jakke, så flott at du har fått brukt stoffet etter henne. Jakken ble så fin med fòret og alt. ;))

  SvarSlett
 2. Så fin jakke!!!Og for ei herlig historie bak stoffet <3

  Silje

  SvarSlett
 3. Ja, det må være fint å kunne lage en så flott jakke av oldemorstoffet!! Håper varmen kommer til oss alle snart!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 4. Kjempe flott jakke! Kan tenke meg oldemor hadde satt pris på at stoffet ble brukt og Lillebor blir nok fin! Håper våren kommer snart til deg også :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin jakke med sjel!
  Herlig :)

  SvarSlett
 6. KJEMPEFIN jakke!! Og så utrolig koselig med arv av stoff - oldemorjakke til lillebror. Han blir nok kjempesøt i den, tenker jeg! :)

  SvarSlett
 7. oh my, for en fantastisk fin jakke! Og veldig koselig at stoffet har ei historie Ü

  SvarSlett
 8. For ei fin jakke, og med den historien blir den jo bare enda finere. Jeg har også lekt litt med tanken om å sy vår jakke. Nå tror jeg at jeg vil se gjennom mønsterne jeg har :) :)

  SvarSlett
 9. Wow for en utrolig fin jakke. Grått og gult er så fine farger sammen

  SvarSlett
 10. Så fin den ble! Nå blir lillegull flott:-) (hurra-jeg er på nett igjen;)

  SvarSlett