mandag 22. april 2013

Små prosjekt og mange planerJeg hekler ruter i bomullsgarn, og planen er at det skal bli til en ny pute til sofaen.


En liten pung i bambistoff.


Jeg quilter! Det har jeg ikke gjort før, men nå er jeg i gang med å quilte stykkene til en sommerjakke til jenta mi. Spennende prosjekt :-)


Materialene til det som kanskje blir mitt neste prosjekt. Det er fint å ha stoffene liggende framme, så jeg kan se litt på dem av og til, og kanskje bli inspirert til å sette i gang.


Våren har endelig festet grepet i Trondheim, og jeg vil helst bruke mest mulig tid ute. Samtidig er det så mye jeg har lyst til å lage! Hodet er fullt av ideer og planer, men tida strekker jo ikke til. Jeg prøver å få gjort litt nå og litt da, og koser meg med å ha flere prosjekter på gang parallelt, samtidig som jeg legger planer for nye prosjekt... Jeg har nok langt flere planer enn det er realistisk å få gjennomført, men det å surre med ideer, kikke på mønstre og kjenne litt på stoffene er jo flott i seg selv. Så får vi se framover: Jo finere vårvær vi får, jo mindre blir vel produsert ved symaskina, men det er helt greit! Jeg tar imot alt deilig vårvær med den største glede!

7 kommentarer:

 1. Hi hi... Er ikke glad for dårlig vær jeg altså,
  men skjønner hva du mener :)

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner meg igjen, mye sånt her også, planer, det er det som gjör at garnlageret vokser hele tiden, jeg kjöper inn til prosjekter som jeg ikke rekker, men nå er det litt stopp, sitter på jobben og det er litt stille, da kan man sörfe rundt og planlegge, du son liker litt dukker, sjekk ut we wonderfuls, jeg har akkurat kjöpt mönsteret Kit, Chloe and Louise, så får vi se om det blir fler.. God vår! Til helgen skal jeg grave i kjökkenhagen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg måtte jo sjekke den nettsida, og vips så har jeg enda et ønskeprosjekt på lista mi ;-) Kjøkkenhagearbeid er herlig! God vår til deg og :-)

   Slett
 3. Ja phu, travle tider!! Slik er det her også. Flott jakke under her :)

  SvarSlett
 4. Fine prosjekter :) Nå har jeg bestilt mønsteret på jakke som du nevnte i innlegget under, for nå vil jeg også sy vårjakke til minien. Fin uke til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var artig å høre! Jeg ble veldig fornøyd med jakken, så jeg har ikke noe problem med å anbefale mønsteret :-) Gleder meg til å se din variant :-)

   Slett
 5. Her var det mye spennende på gang! Gleder meg veldig til å se den quiltede jakken Ü

  SvarSlett