torsdag 25. november 2010

Julegardinkjole
Jeg har så smått begynt å forstå at jula nærmer seg, og at vi snart er i full gang med diverse julearrangement i barnehage, skole og rundt omkring.
Da jeg kom over ei artig, julete gardinkappe på bruktbutikken for ei stund siden, hadde jeg en klar ide om at den kunne bli omskapt til en artig, julete kjole.
Og nå var det altså tid for å sette ideen ut i livet. Stoffet i bryststykket har nok også tjenestegjort som kjøkkengardin i sitt tidligere virke. Jeg valgte å beholde den nedre kanten på gardina som den var. Da slapp jeg jo å sy på kantbånd selv, og fikk de fancy "tungene" på kjøpet.
Denne har jeg altså planer om at frøkna skal få dra utenpå ullkærne når vi skal avgårde på disse julete arrangementene. Får bare håpe hun er enig...
11 kommentarer:

 1. Superlekker!!
  Jeg sydde også julekjoler til jentene i fjor av gamle juleduker. Må kanskje finne dem fram igjen og se om de passer i år også;)

  SvarSlett
 2. Fantastisk julekjole. Kan jo ikke bli mer jul;) Kjenner det kribler litt å sy nå!

  SvarSlett
 3. Hei Grønn
  Så herlig at de gamle juleduker som kanskje var blitt litt "satte" kommer til heder og verdighet igjen. I nye uttrykk blir det helt annerledes og de får en ny vår (eller jul..)
  Super kjole!
  Glad helg til deg også!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Men så läcker!!!!! Lär ju göra klar succé på dagis/barnehagen:) Trevlig helg!!!

  SvarSlett
 5. fin kjole og en god ide med et julegardin den er lavet af :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin!!! :) Dersom eg får jente en gang skal eg lære meg å sy kjola!!! Fin blogg du har,har lagt deg i inspirasjonlista mi på bloggen min... :)

  SvarSlett
 7. Så utrolig kul, og takk for tipset!!!

  SvarSlett