torsdag 10. mars 2011

Nytt søskenbarn! 

Jeg har sydd bittesmå klær, til ei bittelita frøken. Vi bor dessverre langt unna det ferske søskenbarnet, så posten har tatt seg av levering av denne gaven. Body og bukse i str 62. Mønsteret til bodyen kommer fra Stoff &Stil. Jeg har brukt siste rest av uglestoff fra Jofotex som jeg har hatt i hylla lenge. Jeg synes disse uglene er så søte, og godt egnet til babyplagg. Den stolte storesøsteren får ei lue som matcher bodyen.


Et dynetrekk med Pippi Langstrømpe er også sendt avgårde. Mamma'n til mottakeren deler nok ikke min begeistring for retro dynetrekk med ville farger, så etter litt fundering omkring stoffvalg fant jeg ut at Pippi kan jo aldri bli feil... Og på baksida fikk jeg sneket inn en bit av et retrodynetrekk - mykt og godt for babyen, og mamma'n slipper jo å se på baksida ;-)

9 kommentarer:

 1. Så fiiiiint!
  Du e så flink te å sy altså!
  Eeelske uglene, og dynetrekket ;o)

  Fine krakken du hadde pimpa og da.
  Løøøøøv it!

  SvarSlett
 2. Så flott barselgave! Mottakeren, eller iallfall moren til mottakeren bør jo bli ellevill av glede over slike søte klær og herlig sengetøy. Det hadde iallfall jeg blitt!

  SvarSlett
 3. Så fint!! Jeg elsker det uglestoffet. Har så god kvalitet. Du er jommen flink til å kante du. Jeg kvier meg liksom for å sy plagg som krever sånn halskant.
  Den mammaen kommer ihvertfall til å bli super glad. Det er jo helt spesielt å få noe hjemmesydd i gave:)

  SvarSlett
 4. åh så fint! heldig liten pike! elsket sengetøyet!! så flink du er. jeg er imponert!
  hilde

  SvarSlett
 5. Så heldige søskenbarn som får så fine gaver i posten:)

  SvarSlett
 6. Så herlig gave! Heldig söskenbarn! :-)

  SvarSlett
 7. Kan inte annat än att instämma med föregående talare:) Superfint alltihop!!!

  SvarSlett