søndag 27. mars 2011

BlomsterTo nye plagg med blomstermotiv har blitt sydd i helga. 
Skjørtet skal overrekkes til ei barnehagevenninne som blir fire år om et par dager. Jeg føler at "snurreskjørt" i lyserosa er et sikkert valg til små jenter som jeg ikke kjenner så godt. Jeg har faktisk laget et likedan skjørt i dette stoffet tidligere. Stoffet er babycord som jeg kjøpte på Stoff & Stil for lenge siden. Og så ei bukse sydd av et fint putevar jeg har hatt i hylla ei god stund. Ingen spesiell plan for denne buksa - den får bli en gave til en passe liten venn. Jeg trengte bare å sy noe enkelt i et fint stoff - ei lita økt med symaskina og dagdrømmeri om våren som skal komme, mens snøen laver ned utenfor vinduene...

Ha en fin søndag!

7 kommentarer:

 1. Så fine klær! Likte spesielt godt buksa. Det er godt å bare sette seg ned å sy det man har lyst til- særlig når resultatet blir så flott som her!

  SvarSlett
 2. herlige klær du syr, må begynne å sy mer til barnebarnet mitt jeg også:) Har jo sååå mange fine retrostoffer jeg nå:)
  Liker overskrifta(headeren) di:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Blir nok populære og godt mottatte gaver! Tenk å en gang ha vært et putevar, mens nå skal begynne leve et aktivt liv som barnebukse!!

  SvarSlett
 4. Sååå fine klær du har sydd!! Jeg er helt nybegynner ved maskina og nå har jeg lånt boken Sikk Sakk på biblioteket. Har hørt at den skal være fin å begynne med. Fin uke te dæ! :)

  SvarSlett
 5. Kjempefine!
  Selv har jeg gitt opp våren nå...

  SvarSlett
 6. Så söt snurrkjol och byxorna är ju helt underbara. Byxtyget är verkligen fantastiskt! Här hos mig är det sol idag, men igår snöade det, ska denna vinter aldrig ta slut?

  SvarSlett
 7. Fine plagg!! Kan tenke meg gleden over skjørtet blir stor!!
  Her er det grått med snø i luften, lite som tyder på vår :(
  Fin dag videre!!

  SvarSlett