tirsdag 8. februar 2011

Herlig gave, og min aller første body.


  

Ei god venninne er på flyttefot (flytter mye nærmere :-D), og har hatt oppryddning i stofflageret. Jeg fikk tilbud om å overta det hun har rensket ut, og i går kom hun på besøk og hadde med seg to svartsekker med masse stoff! Heldige meg!!! Mange herlige sengesett! Jeg bobler nesten over av glede over slike skatter! Tusen takk kjære deg!
 

Mange i vår omgangskrets har mager som vokser for tida, og når det nærmer seg sommeren skal vi få bli kjent med flere nye venner :-) Jeg vil jo sy noe til disse nykommerne, og bodyer er vel et selvskrevet plagg til små babyer. Jeg har faktisk aldri sydd en body før, kanske delvis fordi jeg ikke er på go' fot med cover proen min, og enda dårligere venn med kantbåndsapparatet. Etter en liten pep-talk med en meget sykyndig dame om cover proens luner har jeg nærmet meg den igjen, men uten kantbåndsapparatet...vi får ta ett skritt av gangen :-)
Denne gangen gikk alt faktisk på skinner, og min aller første body mangler bare knapper. Stoffet er det samme som i forrige innlegg - jersey fra Stoff & Stil. Mønsteret er også fra Stoff & Stil.  
Nå får jeg håpe jeg klarer å bevare det gode forhodlet til cover pro'en, så flere bodyer kan bli produsert!
15 kommentarer:

 1. Den var veldig fin! Jeg blir faktisk litt forbauset når du sier at du ikke har sydd noen body för, med tanke på hvor fint du syr liksom!

  Du må forresten komme og prövesy den nye babyen min, den har kommet nå og jeg er om mulig enda mer forelsket! :-D

  SvarSlett
 2. Glemte jo å kommentere stoffskatten din, heldiggris!

  SvarSlett
 3. Er det mulig å være SÅ heldig da?!? Misunnelig? JA!!! Kjempefin body!

  SvarSlett
 4. Så heldig du er! Og den bodyen var jo KJEMPEFIN!!!

  SvarSlett
 5. Bodyen vart jo heilt super! Eg har jo ein liten gut, og burde jo kunne sy body sjølv..! -men det har eg altså ikkje våga meg på, enno. ;)

  Men som så mange gongar før blir eg inspirert av dine ting, og sjølv om eg berre har ei enkel symaskin, så skal body eller heildress snart prøvast! :) -og forresten kunne eg godt tenke meg å bli med når du skal prøvesy hos Gekko ;)

  Ha ein fin og kreativ kveld!

  SvarSlett
 6. Så mye fint! Både stoff og body!
  Enda bedre enn min freidige skattejakt hos naboen.

  Hvordan sydde du kantebånda på bodyen uten kantebåndsapparatet, med coverproen som en vanlig maskin i flere omganger?

  Jeg har også kjøpt meg en coverpro, men får den ikke til å sy over sammensyingssømmen uten å lage hoppesting. Så vi er ikke heilt venner ennå, men så har jeg ikke prøvd så mye i det siste heller. Kantebåndsapparatet har fått ligge, men det står på "to do" lista og teste det. Får jeg det til så vil det jo gå mye raskere med f.eks bodyer.....

  SvarSlett
 7. Hei, besøk meg på min nye blogg:
  http://kreativobergen.blogspot.com/

  SvarSlett
 8. Det er god venninne det;) Var utrolig mange kule stoffer

  Kjempefin body;)

  SvarSlett
 9. Og dette var stoffene hun ikke ville ha..? :) Utrolig heldig du var og kjempefin body!

  Er coverpro'en bare til bruk for elastiske stoffer? Skulle gjerne hatt en maskin med kantbåndsapparat, men syr 95% vanlige bomullsstoffer.

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelige kommentarer! Visst har jeg vært heldig :-)
  Guro: Felles sying hadde vært hyggelig ja - det kan vi vel prøve å få til :-) Lykke til med body og heldrakt!
  Rockefår: Jeg sydde først på kantbåndet med overlocken, brettet rundt og sydde fra rettsida med coverproen. Men jeg strever og med hoppesting altså!
  Gunn: Jeg er ikke noen maskinekspert, men vil nok si at coverproen er bare for elastiske stoffer. Jeg har sett at det finnes kantbåndsapparet for vanlig maskin/faste stoffer. Kanskje det hadde vært noe?

  SvarSlett
 11. Oj heldige deg!!!

  Dette vbar en fiiiiiin body, du inspirerer. Men er det mulig for oss uten hjelpemidler å klare noe slikt mon tro.......... Må prøve!!

  Klem

  SvarSlett
 12. Oi, to svartsekker! Så heldig du er!

  Fra bildene, så ser bodyen ut som den ble helt super!

  SvarSlett
 13. Fantastiske stoff gave og supersøt første body du har laget! Godt jobba:)

  SvarSlett
 14. Hvor ville jeg gerne eje det Pippi stof. Jeg ELSKER Pippi:-) KH Christina

  SvarSlett
 15. Bodyen ble veldig fin!!
  Værsågod for stoffene - så bra du likte de! Det føles bare veldig godt å gi noe tilbake etter at du har brukt så mange timer og mye tålmodighet på å lære meg å sy, hekle og strikke!!
  Du er en superduper mentor;-) Tusen takk!!

  SvarSlett