lørdag 19. februar 2011

Heklet vest

Jeg tror det var hos Westmose jeg første gang så denne vesten. Senere har jeg sett flere versjoner rundt omkring hos danske bloggere. Jeg ble så fristet til å prøve da jeg så hennes innlegg, og satte igang med det samme med noe garn jeg hadde liggende. Så gikk jeg tom for garn, og prosjektet ble liggende (typisk!)...Nå har jeg fått kjøpt ett nytt nøste, og gjort ferdig den lille vesten.


Jeg har brukt Merino Ekstra Fine, heklenål nr 4. Jeg heklet den i str 4 år. Den er veldig liten i størrelsen, så denne er i minste laget til min 3 åring. Mønsteret er et gratismønster fra danske Familie Journal.

9 kommentarer:

 1. Så skjønn vest, og kjempefint med kontrasten med de blå knappene.

  SvarSlett
 2. Herlig vest - yndige detaljer. Flott fargekombinasjon med knappene.

  Susiepusie

  SvarSlett
 3. Herlig vest og ikke minst lavendeljakka di :))

  SvarSlett
 4. Å så søt den var! Fikk lyst til å prøve meg på den til jentene mine..Takk for link til oppskrift:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tips. Denne må jeg også prøve å helke. Veldig kjekt med slike vester nå i kulda. Også er den jo super fin!

  SvarSlett
 6. Så fin! Knappefargen var jo helt perfekt! Var litt misunnelig i går, hadde gjerne vært med jeg også. Ha en fin uke! :-)

  SvarSlett
 7. helt fantastisk!! har letat fina virkmönster på koftor och den här måste absolut testas.

  SvarSlett
 8. Ååå - den vesten fall eg for sist du viste den fram også! Og så gjorde eg det jammen på nytt! :) Den skal eg prøve meg på ein gong, altså! - berre så synd at eg ikkje kan gjere det denne hausten...for den er FULL av andre handarbeidsprosjekt! :)

  Kjempekjekt om du kjem på julemarknad! Det blir den 20.november, så det er berre å plotte den inn i kalenderen med det samme! ;) Og årets dukkekurs blir truleg ei helg, men vi har ikkje bestemt det heilt enno. Kan halde deg oppdatert om du vil. :)

  Ha ein fin kveld, ein god fredag og ei flott helg!

  SvarSlett
 9. Nydelig vest!!! Hva betyr "gtg" i oppskriften?

  SvarSlett