tirsdag 21. mai 2013

Tilbake til startAv og til får jeg ei påminning om hva det var som motiverte meg til å begynne å sy barneklær: Det kan være en reportasje i et blad,eller et bilde hos andre sybloggere som "treffer" meg, og gir meg tilbake den følelsen jeg hadde da jeg først begynte å sy barneklær. Jeg føler at jeg MÅ lage noe sånt til ungene mine... Plaggene som gir meg denne følelsen er gjerne sydd i et enkelt snitt, med myke, godt brukte stoffer, med masse farger og mønster. Når jeg får slike påminninger får lyst til å springe til syrommet med en gang, plukke fram masse gamle dynetrekk, og sette i gang å sy. Det var disse fargesterke, glade plaggene a`la Gynther som motiverte meg til å begynne å sy, og fra tid til annen kjenner jeg at det er godt å vende tilbake dit.


Før helga fikk jeg en slik påminning igjen, og nå går jeg og lengter etter å sy sommerskjorter, snekkerbukser, kortbukser, skjørt og kjoler i "Gyntherstil" av noen av de fine dynertekkene jeg har i hylla. Jeg føler at jeg må skynde meg, for snart er vel ungene så store at jeg ikke får dem til å gå i sånne plagg lenger.
I helga fikk jeg ihvertfall laget ei selebukse til minstemann av et dynetrekk jeg nylig kom over på Fretex, og mønsteret er selvsagt fra Gynther :-)
Jeg koste meg masse med å lage den, og drømmer om flere myke, fargesterke plagg til de minstes sommergarderobe.Vi har hatt besøk av sommeren i helga, og det var herlig! Håper du har hatt ei fin og solrik helg!

6 kommentarer:

 1. Så søt bukse!! Herlig! Ja enkle myke plagg er topp. En favoritt her også.

  God ny uke!!!

  SvarSlett
 2. Så fin! Så utrolig fin Ü
  Også den fantastiske jakken under her!!

  SvarSlett
 3. Så fin bukse! Kjenner og på den følelsen av at NÅ vil jeg sy etter inspirasjon her inne! Noen ganger vil de ha noe hjemmesydd her hjemme, og da blir jeg superglad! Har heldigvis andre som spør om hjemmesydd også, for roen jeg finner på syrommet er balsam for sjelen i en travel hverdag!!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Så fine bukser i herlig stoff - tenker de er gode og myke på! Gjenbruk og sying er digg :)

  SvarSlett
 5. Skikkeleg fin bukse! Herlig stoff:)
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 6. Gynther-mönstren är bäst i alla lägen. Har även jag fått ett "återfall" till dem. Och nu vill jag också sy hängselbyxor åt min Lilleman för dem där var ju såå fina :)

  SvarSlett