lørdag 8. januar 2011

Vendestrik


Jeg har ikke kommet i gang ved symaskinene ennå etter juleferien, men synes det er deilig å krype opp i sofaen med hekling eller strikking. Jeg har mange nestenferdige og havferdige prosjekt liggende, og nå har jeg satt meg som mål å fullføre en del av disse før jeg begynner på et nytt prosjekt.
Denne vesten/tunikaen strikket jeg for 1-2 år siden!! Den manglet kun å få festet tråder...selve jobben tok vel 15 min!!Litt av grunnen for at den ble liggende så lenge er vel at jeg så at den ble veldig stor - den er fortsatt litt for stor til jenta mi.
Mønsteret er fra Hanne Meedoms "Vendestrik". Flotte mønster synes jeg, men denne var ihvertfall veldig stor i str. Jeg har brukt Drops Merino Ekstra Fine, på pinner nr 3.5.God helg til dere som kikker innom :-)

6 kommentarer:

 1. Så fin den var.
  Enkelte ting er det skikkelig tiltak å gjøre ferdig.
  Har som nyttårsforsett å gjøre ferdig noen ufoer, men det har blitt med en foreløpig...
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Eg har ingen forsett om å fullføre ting...men eg har jammen mykje anna eg gjerne vil få gjort! Og ein slik vest til 5-åringen min står høgt på lista, trur eg! Så deilig den ser ut! -og eg kan jo sjølvsagt bruke det garnet eg kjøpte inn til ei fantastisk fin (og fullstendig usannsynlig at eg nokon skal fullføre) jakke i perlestrikk.. Eg likar jo ikkje å strikke perlestrikk! ;)

  Ønskar deg gode dagar i det nye året!

  SvarSlett
 3. Kjempesøt vest! Kjenner meg igjen i at ting tar tid noen ganger!

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Så FIN den er!Herlig farge og fin fasong:)Er det ikke rart at man kan utsette en jobb som man VET bare tar et kvarter?Det er et rart fenomen.Jeg har mange mange sånne hekleprosjekter som ligger i en haug.Det gjenstår bare litt festing av tråd og sånn, men det blir altså aldri gjort.Jaja.Det kan vel kanskje bli et nyttårsforsett å rydde opp i sånt:)
  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 5. Pussig hvordan sånne trådfestingsting kan få noe til å bli liggende superlenge. Jeg bruker ofte mer tid til å irritere meg over at jeg må gjøre det, enn tiden det tar å gjøre jobben.

  SvarSlett