fredag 14. januar 2011

GarnfristelserJeg har allerede brutt forsettet mitt om ferdisgtillelse av påbegynte og nestenferdige strikkeprosjekt før jeg begynner på et nytt!

Fristelsen ble for stor da garn jeg bestilte fra Pickles før jul landet i postkassen for noen dager siden. Garnet var såååå fint, og når jeg i tillegg har fått nøstemaskin i julegave, måtte jo bare de nye fine hespene omskapes til garnnøster med en gang. Ungene syntes det var supermoro å lage garnnøster med garnvinde og nøstemaskin montert på kjøkkenbordet. Så moro at vi endte med grining og slossing omkring hvem som skulle sveive ;-)Nå er alle venner igjen, og hespene er omskapt til fiiine garnnøster (sært??) - og et nytt strikkeprosjekt er på pinnene...

Planen er at jeg skal ha ei sånn jakke til våren!

De stakkars halverdige prosjektene ligger vel godt i kurva si ei stund til...

Jeg skal tilbringe fredagskvelden i sofaen med mitt nye strikkeprosjekt.
God fredag til deg!


6 kommentarer:

 1. Jeg har også brutt det samme løftet:)
  Mye gøyere å begynne på noe nytt...
  Garnet ser kjempefint ut.
  Gleder meg til å se jakka ferdig.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Åh, det garnet så ju så deilig ut, og jakka blir sikkert kjempefin! Tenk om jeg kunne manne meg opp til et sånt prosjekt...
  Den nöstemaskina vekker sterke barndomsminner hos meg, selv om din ser litt mer moderne ut enn den jeg fikk hjelpe til med. :-)
  Ha en god fredagskveld da!

  SvarSlett
 3. Å så fint garn! Jeg er helt imponert over den strikkinga di. Skulle ønske jeg fikk til det der. Er ofte innom Pickles og synes de har så fine stikkeoppskirfter. Må kanskje rett og slett ta pinnene fatt i et modig øyeblikk:) Lykke til med prosjektet ditt. Gleder meg til å se resultatet. God helg til deg.

  SvarSlett
 4. En nøstemaskin. Så søtt og genialt ;)!!! Her i familien må noen stille med armer - og nøstet blir håndlaget - men lappene har jo tatt litt av for strikking for min del. Jeg er et epoke menneske. I alt fra pålegg på brødskiva til kreative stunts.

  God helg, Grønn ;).

  Før jeg giftet meg hadde jeg grønn i etternavnet mitt - så grønn er liksom en del av meg. På en måte ;).

  SvarSlett
 5. Jag blir så inspirerad när jag ser dina alster :) Måste också börja sticka!

  SvarSlett
 6. Nøstemaskin er genialt! Særlig 4åringen her elsker den, så det er supert å få ham til å nøste for meg. Lykke til med lavendeljakka, ser ut som du har kommet langt allerede.

  SvarSlett