tirsdag 31. august 2010

Herlige stoff fra ByGrazielaJeg har lenge beundret de flotte stoffene fra ByGraziela, men har hittil bare hatt en liten bit av kløverstoffet i hylla mi. Da jeg leste dette innlegget hos "Ein Gul Knapp" ble jeg så inspirert at jeg slo til med det samme, og bestilte noen meter.
Pakken med stoff lå i postkassen etter få dager, og jeg digger det :-)

Første ByGraziela-kreasjon fra mi symaskin ble ei lita skjorte til jenta mi...men jeg har lyst til å bruke dette stoffet til mange prosjekt, både til barneklær og interiør på barnerom. Vi får se hva det blir til etterhvert...

Skjorta er i str 3 år. Jeg tok utgansgpunkt i skjortemønsteret hos Meedom og gjorde en del endringer. Bryststykket er fra ei gammel gardin.8 kommentarer:

 1. Det där tyget har jag också köpt. Fantastiskt fint! Nu trycker de snart upp sina äppeltyger också :)

  SvarSlett
 2. Herleg!! :)

  Eg fall pladask for dette stoffet, og lurer enno på kva eg skal bruke det til... Har jo sydd eit lite dynetrekk, men vil ha meir! Fantastiske fargar og mønster!
  -og eg syns absolutt at det gjorde seg bra som skjorte! ;)

  Tusen takk for lovelink! :)

  Ha ein finfin ettermiddag!

  SvarSlett
 3. For en fin bluse!! Stoffene er kjempelekre:)

  SvarSlett
 4. Åhhhh så söt!!! Tygkombinationen var ju bara helrätt! Å sen ser jag att du har exakt samma barngalgar som jag...visst är de underbara?!!! Nu blev jag nyfiken på ByGraziela:) Ska genast kolla upp!

  SvarSlett
 5. Kjempesøøøøøt!!:)Såå flink du er:) Bestandig like koslig å innom å titte hos deg, blir så inspirert!:)

  SvarSlett
 6. Eg såg og det innlegget om de flotte stoffene, og blei absolutt sjarmert eg og. Rett og slett harlige var de, og jammen klarte du kjapt å trylla nåke fint ut av de du ja :o)

  Så kjekt at du ville bli følger sjå meg og forresten, stas :o)

  SvarSlett
 7. Aldeles herlig - perfekt stoffkombo:)

  SvarSlett
 8. Helt fantastisk, det er SÅ fine stoffer.Og så flink du er:)

  SvarSlett