fredag 28. juni 2013

Ny snurrikjole


Jeg har sydd en ny versjon av den absolutte kjolefavoritten her i huset. Mønsteret er hentet fra boka 'Sewing clothes kids love'. Denne kjolen har jeg sydd to ganger tidligere, og de to kjolene er de desidert mest brukte plaggene frøkna mi har. Disse kjolene går bare under navnet 'snurrikjole' , og ingen andre kjoler jeg har kjøpt eller sydd kan konkurrere med dem.


Jeg måtte bla i bloggen for å finne ut når jeg lagde den første, og kan ikke helt fatte at det er tre år siden allerede!!  Frøkna var jo så lita, og den kjolen bruker hun fortsatt. Men den er altså i korteste laget, og jeg har lenge lovet å sy en ny. Nå er det gjort, og hun er begeistret for den nye versjonen :-)
Hvis du er interessert kan du ta en titt på 'snurrikjole 1' og 'snurrikjole 2' også.


Det er jo en del arbeid med denne kjolen, men det gikk faktisk raskere enn jeg trodde å lage den. Det hjelper jo selvsagt å ha laget den et par ganger før, og i tillegg har jeg brukt overlocken til å rynke kappene med (takk for eksperthjelp Guro). Det sparte jeg mye tid på.


Deilig å være ferdig med et lenge planlagt prosjekt, og deiligst at mottakeren ble så fornøyd :-)


Fredagskveld er herlig :-) God helg til deg!

5 kommentarer:

 1. Nydelig nydelig sommerkjole!!!

  SvarSlett
 2. Helt skjønn kjole og nydelig liten jente:-)
  Så flink du er! Jeg har hatt boken lenge,men ikke prøvd den enda. Har en sperre på engelske mønster,men det er vel bare å hoppe i det;-)

  Riktig god helg:-)

  Hilsen Trude.

  SvarSlett
 3. Ej hvor er den bare flot. Den vil alle små piger helt sikkert elske.
  Kh Christina

  SvarSlett
 4. For ein skjønn kjole! Den var no nesten finast bakanfrå;)

  SvarSlett
 5. Helt nydelig kjole - skjønner godt at den falt i smak :)

  SvarSlett