onsdag 16. januar 2013

Ny genserNy genser til lillebror strikket i Lille Lerke fra Dalegarn, som er et blandingsgarn av merinoull og bomull. Mønsteret er hentet fra Dalegarns mønsterhefte nr 263. Garnet er mykt og behagelig, men jeg ser at det dessverre har lett for å dele seg opp i enkelttråder, og lillebror har klart å dra ut flere slike tynne tråder fra genseren allerede. Det er så kjedelig, for da ser genseren så "herja" ut med en gang. 
Enkel og morsom strikking dette: rettstrikk i striper, og nesten ingen økninger og fellinger å tenke på.


Den skjønne lille kaninen lillebror har med seg (og tramper på ;-)) på disse bildene fikk han i ettårsgave av oss. Jeg har bestilt den fra Lisbeth som står bak den nydelige bloggen "Smilerynker". Jeg er så fornøyd med den! Den er så fint laget, og så myk og god...Og heldigvis er lillebror også veldig begeistret for den nye kaninvennen sin :-)

9 kommentarer:

 1. Nårh hvor er det sødt! Det er da slet ikke til at stå for;o)
  Det gør mig rigtig glad!
  KH Lisbeth (smilerynker.dk)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Vi er som du skjønner så glade for den lille kaninen. Jeg oppdaget at jeg hadde rotet med navnet ditt- beklager så mye! Jeg har rettet det nå.

   Slett
 2. Veldig fin genser, er veldig glad i rillestrikk! Og en supersøt kaninvenn Ü

  SvarSlett
 3. Det gør ikke noget. at du rodede med mit navn... Rakel er ikke den værste at blive forvekslet med;o) KH Lisbeth

  SvarSlett
 4. En genser etter mitt hjerte- fin og grei å strikke for en som meg :)

  SvarSlett
 5. Enkel strikk, det er deilig! Og så fin kanin, jeg så den på bloggen hennes, gøy å se at den kom hjem til dere! Får man ikke sydd kan man jo være glad for at det finnes noen som gjør det. (Til 3 års dagen her skulle det jo syes og den ligger feridg klippet... men det er jo som vi vet ikke halve jobben, vi får se. )

  SvarSlett
 6. Så skjønn genser og kanin! Rillestrikk er pent, synes jeg, ender ofte med rillestrikkstruktur i strikk.

  SvarSlett