lørdag 21. mai 2011

Gult og lilla


Jeg har fått sydd litt mer i noen av de gule og lilla stoffene som ble med meg hjem fra Stoff & Stil for et par uker siden: Sommerkjole i gult med lilla elefanter. Jeg har tatt utgangspunkt i kjolemønsteret hos Meedom - denne er i str 4 år. Jeg lagde faktisk en helt lik kjole til jenta mi for et par år siden. Når jeg så igjen stoffet i butikkhylla, kjente jeg at jeg var klar for en repsrise på den sommerkjolen i større variant :-)


Kjolen ble tatt i bruk i forrige uke, da sommeren var på besøk i Trondheim. Frøkna trodde nesten ikke det var sant at hun skulle få gå tilbarnehagen i bare kjole og småsko. "Trenger jeg ikke lue da mamma? Og ikke jakke?"
Hun ble forundret og lykkelig over svarene, og løp avgårde i sin nye kjole.

Håper på flere sånne dager snart :-)

7 kommentarer:

 1. Nydelig stoff det der altså. Og kjolen ble super:) Artig å høre om din tantes lampe:) Håper min kan henge like lenge.

  SvarSlett
 2. Jättefin! Lila och gult är superfint!

  SvarSlett
 3. Tenk at det var så fint at hun kunne bruke bare kjolen. Hun følte seg nok like fin som kjolen. Håperpå mange slike dager.:))

  SvarSlett
 4. Ja dette stoffet er knall. Lille tupp løper rundt i en kjole akkurat lik ;)

  Fin søndag til dere!!

  SvarSlett
 5. Nahhh vad gulligt...de är för söta de små liven...hoppas hon klarade sig utan mössa hela dagen?:) Klänningen är jätteläcker!!!

  SvarSlett
 6. Så søtt og morsomt mønster på kjolen. Hærlig når ungene kan springe barbeint ute i søte kjoler.
  Kjempefine bunader du har til barna dine :o)

  SvarSlett