mandag 30. juli 2012

Sommerferie


Vi er inne i siste uke av årets sommerferie. Vi har fartet litt rundt i Norge og Sverige, vært sammen med gode venner, og hatt fine feriedager. Været har vært veldig variert, så vi har hatt bruk for både den nye sommerkjolen til frøkna som ble ferdig rett før avreise, og en nystrikket ulljakke til lillebror.

Jakken er strikket i ull-/silkeblanding fra Nøstebarn på pinne nr 2,5. Husker ikke navnet på denne modellen, men den er hentet fra Nøstebarn si oppskriftsbok. Jeg har kuttet ut hetta, og bare heklet en kant med fastmasker rundt halsen og kantene foran. Lillebror si jakke er pyntet med knapper fra  Snella og Petronella med teksten "gullgutt".
Den ser gammel og velbrukt ut allerede (dårlige mobilbilder gjør vel ikke saken bedre), men er altså ganske ny ;-)Kjolen er i kjent og kjær raglanodell, og stoffet kommer fra Stoff & Stil.


Fortsatt god sommer til deg :-D

7 kommentarer:

 1. Da har jeg endelig funnet bloggen din! Göy! Takk for sist! Nå er du på lista mi. Jeg synes plagg i silkeull bare blir större og större...

  SvarSlett
 2. Fine ting :) Jeg strikker også fra den boka i kveld - trøye :)

  SvarSlett
 3. Virkelig en skøn kjole. Ville lige være noget for min datter:-)

  SvarSlett
 4. Nydelig kofte til Gullgutten, vi savner ham og resten av familien! Og kjolen er jo midt i prikken til frk! :-)

  SvarSlett
 5. Herlig god jakke og kjempefin kjole!
  Fortsatt god sommer, med ull eller sommerkjole ;)

  SvarSlett
 6. Kjempefine, både jakke og kjole. Og ull/silkegarnet er utrolig godt og mykt! men det nupper endel i bruk, nuppefjerner har stått lenge på innkjøpslista, men jeg kommer meg visst aldri så langt som å få kjøpt en...

  SvarSlett
 7. Kjempefine plagg! Vi som bor i Norge er jo så heldige (?) at vi får brukt en allsidig garderobe på sommeren ;-)
  Takk for sist, forresten!

  SvarSlett