onsdag 8. desember 2010

Mer flanellResten av flanellstoffet jeg viste fram i forrige innlegg, har nå blitt en kjole (eller tunika?) til jenta mi. Dette er en modell jeg ikke har prøvd tidligere. Mønsteret er hentet fra Ottobre 3/2010. Jeg har sydd den i str 98. Jeg synes modellen ser fin ut- liker vidden på skjørtet godt. Jeg har ikke fått prøvd den på jenta mi ennå, og jeg er litt spent, for jeg frykter at den er litt liten.Jeg synes det er så hyggelig at dere tar dere tid til å legge igjen en liten hilsen når dere kikker innom. I det siste har det kommet til en del "nye" besøkende som har lagt igjen spor etter seg her hos meg. Det setter jeg stor pris på, og på den måten har jeg også funnet fram til flere spennende og flotte blogger som jeg ikke tidligere har besøkt. Artig!

11 kommentarer:

 1. Modellen ser super ut! Håper den passer.

  SvarSlett
 2. Så fin! Håper den passer nå da!

  SvarSlett
 3. Den är jättefin. Gillar både modellen och tygvalet.

  SvarSlett
 4. Så utrolig søt! Krysser fingrene for at den passer datteren din helt perfekt:)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du lager,
  og kjolen er kjempesøt.

  SvarSlett
 6. Synes du lager kjempefine plagg! Liker at du skriver noe om mønster og stoff i innleggene dine. Jeg følger deg fra nå:)

  SvarSlett
 7. Så herlig kjole!! Myk, varm og behagelig!!

  Så får vi håpe den passer perfekt ;)

  SvarSlett
 8. Fantastisk flott den røde benken! *sikle*
  Skal si du er kreativ som syr kjole ut av juleduker!

  Kanskje du har lyst å være med på blogglotteriet mitt tror det kan være noe der som kan passe på et barnerom eller som venninnegave ;)

  Ønsker deg en fin førjulstid!
  mvh. Frk.Fjong

  SvarSlett
 9. Så mye fint du lager! Jeg blir alltid så glad når jeg oppdager sånne blogger som dette - frodig, kreativ og inspirerende. Jeg setter deg på min bloggroll - håper du ikke synes at det er "rart".
  Flanellkjole høres jo veldig deilig ut, spørs om det ikke må prøves ut her i heimen også.
  Ha en fortsatt fin desember!

  SvarSlett
 10. Fin klänning, jag är riktigt svag för kombinationen med rosa och brunt! Tycker att du får till detaljerna så fint i dina kläder som fickorna på denna klänningen.

  SvarSlett
 11. veldig fin kjole! likte fasongen og stoffkombinasjonen!

  SvarSlett