fredag 18. oktober 2013

Tid for hekling og strikkingHøsten er høysesong for strikking og hekling hos meg... ihvertfall ønsker jeg at den skal være høysesong... Når det begynner å bli kaldt ute, og behovet for ullplagg melder seg, får jeg lyst til å strikke og hekle MASSE! Jeg kikker på oppskrifter og drømmer om alt det fine jeg gjerne vil lage. Jeg rekker som regel bare en brøkdel av alt jeg har planer om, men det er mye kos i bare det å kikke på oppskrifter og legge planer også... 


Og noe blir jo heldigvis realisert også. Første høstplagg fra heklenåla mi i år er en ny jakke til frøkna mi. Jeg heklet den samme jakken til henne for tre år siden, men i helt andre farger den gangen. Denne er heklet i "Sisu" på pinne nr 3. Oppskriften er hentet fra et hefte fra Sandnesgarn (nr 1001).


Neste strikkeprosjekt er allerede i gang, og denne gangen har jeg et bittelite plagg på pinnene, så jeg har tro på at det skal bli ferig om ikke alt for lenge:-)
God helg!

11 kommentarer:

 1. Lekker jakke i nydelige farger! Så flink du er! Jeg har d sånn med stoffer og planer/ønsker/drømmer... Heldigvis kan jeg jo ikke hekle eller strikke så der har jeg ingen urealiserte planer;-)
  Tusen takk for din koselige kommentar forleden! Kan skjønne jeg måtte innom JNY når jeg var så "nære"! Men jammen er d mange andre steder i Sverige jeg også gjerne skulle vært, og Finland og Tyskland...... Men så var det det med at en helst skal bruke litt av det man kjøper og lagrer au da!
  Heldige jenta di som både kan få hekla/strikka og sydd eget design!

  SvarSlett
 2. Å så nydelig den var - herlige farger åsså. Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) God søndag til deg også!

   Slett
 3. Så Jättefin den är!!! Önskar jag hinner gör en sån någon gång! :)
  Mvh/Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) Mønsteret er hentet fra hefte nr 1001 fra Sandnesgarn. Jeg vet ikke om det er å få kjøpt i Sverige...skulle det være vanskelig og du er intr kan jeg jo evt jhjelpe deg :-)

   Slett
 4. P.S Var hittar man mönster?????????
  Ingrid

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Så fin! Fine kanter og blått er fint! Satt i går og bare nøt å bla i Lene Holme Samsøs siste bok, Strikke til barn på p 3 1/2-4, masse lekre modeller, alle med strikkefasthet 22/10 og masse ovenfraognedmodeller. God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Jeg har og skaffet meg de to bøkene hennes (bpde babystrikk og barnestrikk), og er i gang med en av modellene derifra nå. Det er SÅ mye fint i de bøkene - jeg vil lage nesten alt!

   Slett
 7. Ikke ofte man ser såpass store plagg som er heklet. Kjempefin, og veldig fine farger!
  Angående instagram: Jeg synes det går strålende å ha to kontoer! Også er det så artig å ta del i den kreative verden på IG. Si ifra om du lager en åpen profil du også Ü

  SvarSlett