søndag 26. mai 2013

Enda en jakke (Vårjakke #3)Endelig! Jakka til frøkna mi, som jeg har hatt "på gang" i hele vår, er endelig ferdig. Jeg hadde bestemt meg for at både lillebror og frøkna skulle få vårjakker sydd i tykk, fin cordfløyel som jeg har arvet fra stofflageret til oldemora deres. Lillebror sin jakke er allerede godt brukt, men det har dratt ut å få ferdig denne.


Frøkna sin jakke er foret med hjertestoff fra byGraziela, unntatt nakkepartiet som har fått et  gult blomsterstoff fra Stoff & Stil til for.
De neongule detaljene har jeg også kjøpt på Stoff & Stil.

Jeg har sydd den samme jakken til jenta mi en gang tidligere. Den første versjonen min av jakken laget jeg i 2010, og den har hun brukt masse. I år var den alt for liten, men nå satser jeg på at denne skal bli like godt brukt som den gamle. Den er litt stor til henne i år, så den holder nok et par sesonger denne også.


Ønsker deg en fin søndag :-)

8 kommentarer:

 1. Wow for en utrolig fin jakke. Likte guledetaljene på det røde stoffet. Du er flink.

  SvarSlett
 2. Å herlige tid, for en utrolig fin jakke! Du lager jo så mye fint for tiden at jeg blir helt nesegrus i beundring. Likte ALT med denne jakken Ü

  SvarSlett
 3. Den var jo enda finere enn de andre... Nå vil jeg også sy en slik :) Hva het mønsteret- fant to mønster, men er litt usikker på hvilket du har brukt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig at du og vil prøve deg på en! Uptown girl heter mønsteret jeg har brukt.

   Slett
 4. Her kommer jo de fineste klærne som perler på en snor! Tenker skolejenta blir fornøyd med denne flotte jakka:)

  SvarSlett
 5. Kjempefin jakke du har sydd!!
  GOD HELG!
  Siri

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅÅÅÅååååååå!!!!! Den som kunne sy jakker som deg - alle jakkene dine er like vakre :)

  SvarSlett