mandag 18. mars 2013

Juleklær i mars
I helga feiret vi bursdag her, og da ville frøkna pynte seg med julekjolen sin. Hun er veldig begeistret for denne kjolen som jeg sydde til henne til jul, og er glad hver gang hun har en anledning til å bruke den.


Og da hun fikk den på, fikk jeg anledning til å knipse noen bilder - jeg rakk aldri å få blogget om disse klærne i jula.


Hun var selv med på Stoff og Stil og valgte ut hvilket stoff hun ville ha. Det var nok sølvblomstene i stoffet som gjorde utslaget! Stoffet er veldig flott synes jeg, men noe herk å sy i!
Mønsteret til denne kjolen har jeg hentet fra et gammel SyMagasin, hvor den er sydd som en brudepikekjole. I bladet er det et tyllag over skjørtet, og det ville jo selvfølgelig frøkna mi også ha, så vi kjøpte tynt lyseblått tyll som er lagt utenpå kjolestoffet i skjørtet. 
Det er masse vidde i skjøret - perfekt til dansing ;-)


Til jul lagde jeg også ei lyseblå ullkåpe til å bruke over kjolen. Jeg kjøpte ullfilt og vattert forstoff på Stoff og Stil. Hetta er foret med Libertystoff.

7 kommentarer:

 1. Kjempefine klær- skjønner godt hun vil svinge seg i den kjolen. En skikkelig liten alvekjole :) Kåpa var også veldig flott med søte detaljer. Slike flotte klær bør brukes oftere enn til fest når det ligger så mye arbeid bak :)

  SvarSlett
 2. For ei fin prinsesse dere har! Kjolen og kåpa var jo bare helt nydelige da! Ser for meg hvor strålende glad hun må være for de klærne!

  SvarSlett
 3. Utruleg flotte kle! Dei må jo brukast ved ein kvar festleg anledning:)

  SvarSlett
 4. Superfin! Høy prinsessefaktor, ville gått hjem her! Blått er fint, gitt, og så jakken da.

  SvarSlett
 5. Nyyydelig kjole! Den må brukes til mer enn julekjole ja! Kåpa var også kjempefin! Passer perfekt sammen.

  SvarSlett
 6. Ååå så nydelige klær! :-)Så flink du er,og så heldig liten prinsesse du har :-)Det er nesten så jeg kjenner den følelsen hun har over å få svinge seg i den nydelige kjolen ;-)

  Hilsen Trude :-)

  SvarSlett
 7. Å så nydelig. Jakken er bare fantastisk, tor jaggu jeg må bestille litt ullfilt. Aldri prøvd sånn før, men den ville vært perfekt her i tromsø på kalde sommerdager :)

  SvarSlett