mandag 17. oktober 2011

Varmere snurrikjole


 

"Snurrikjoler" og "snurriskjørt" holder stand som absolutte favorittplagg hos frøkna i huset. Favorittene fra i sommer brukes fortsatt flittig, men jeg tenkte jeg kunne supplere med et par varmere varianter til høsten og vinteren. 
Denne varianten er godkjent som snurrikjole. Det er en vanlig enkel raglankjole, som har fått et par rynkekapper nedover skjørtet, og dermed masse vidde.... perfekt for snurring :-)


Kjolen er sydd i "Tana jersey" fra Liberty, som jeg har bestilt fra Shaukat. Jeg har ikke prøvd jersey fra Liberty tidligere. Den er litt "stiv" synes jeg, men fargene og trykket er kjempefint.


Et meget uklart bilde til slutt her, men vi må jo dokumentere at kjolen faktisk snurrer ;-)

6 kommentarer:

 1. Hehe...så gøy med slike kjoler som har skjørt som bruser godt rundt kroppen, ja. Er ikke selv så glad i dem, men jeg trenger å bli minnet om at barna elsker dem. Får vel sy liknende til tulla mi også :-)

  SvarSlett
 2. Herlig snurrekjole! Skjønner godt at den falt i smak.

  Og for en herlig grønn kjole i innlegget under:)

  SvarSlett
 3. Her blir eg inspirert - som alltid! :)

  Ønskar deg lukke til i dagane og vekene som kjem! Ei spennande og forhåpentlegvis kjempefin tid i vente! :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelig stoff og fin-fin vinter kjole. Jeg bare lurte på en ting kjære Grønn:) Jeg har litt trøbbel med passform når jeg syr armen på bolen for tiden. Særlig på mønster fra Gynther. Armen står liksom rett ut fra bolen og passformen blir ikkje bra altså. Finner liksom ikke noen løsning på det. Ser at du virkelig har fått det til (armen skrår ned og ikke rett ut) på kjolen under og tar imot tips med takk. Om du forstår hva jeg så knotete prøver å forklare da:)

  SvarSlett
 5. Herlig!!! å nydelig stoff!!!

  Snurre kjoler er topp!

  SvarSlett
 6. Så fin kjole!!! Leser bloggen din for første gang i dag. Veldig mye fint! Hvordan er det med toll/mva når du bestiller fra shaukat? Mange gebyrer i tillegg? Har veldig lyst til å bestille noe libertystoff selv.

  SvarSlett