torsdag 4. august 2011

Hverdag


Først ferie, og så det uforståelige og fryktelig triste som rammet så hardt forrige fredag.... Blogging blir uviktig og litt rart... Men gradvis kommer hverdagen tilbake. For første gang på lenge har jeg tatt en liten runde og sett meg rundt i blogglandia. Det er deilig hverdagsavkobling, og jeg fikk plutselig tilbake lysten til å ta opp blogginga igjen selv også.


Jeg har hatt en del håndarbeid på pinner i sommer. Denne sommerkjolen til frøkna mi startet jeg på før ferien. Jeg drømte om hvor søt hun ville bli i den mens vi nøt sommervarmen i Danmark. Kjolen ble fullført i sommerhuset vi leide i Danmark, mens regnet højet ned utenfor. Regnet fortsatte å hølje hele ferien... og kjolen ble brukt for første gang i går!


Mønsteret er hentet fra SandnesGarn sitt hefte nr 1105, og er strikket/heklet i Mandarin Petit bomullsgarn på pinner nr 3. 
Jeg trøster meg med at hun kan bruke den som tunika utenpå genser og bukse utover høsten... så har ikke arbeidet vært forgjeves.

5 kommentarer:

 1. Herlig kjole, og den blir flott som tunika og.
  Må tenke sånn i dette landet her:)

  SvarSlett
 2. Veldig flott kjole! Blir flott med genser under òg, den:)

  SvarSlett
 3. Herlig kjole og ja kan godt brukest som tunika gjennon hele vinteren!!

  Vi også hadde endel regn på ferie, kjedelig!!

  Fin fredag!!

  SvarSlett
 4. Ja det har vært stille i blogglandia i det siste. Og du beskriver så fint årsaken til det. Men det er godt å kunne koble av litt igjen også. Kjolen er nydelig! Så flink du er med pinnene!

  SvarSlett