tirsdag 14. desember 2010

Juleklær


Når jula ennå er et par-tre sider unna på kalenderen , har jeg veldig mange planer om alt det jeg skal lage til jul...Plutselig viser kalenderen at der er jul veldig snart, og da må lista krympes og organiseres på nytt. Regner med det kansje finnes noen flere som har det på samme måten ?!
Et par ting som havnet på toppen av lista mi etter omorganiseringen, er finklær til gutten i huset. Nå er skjorta klar. Jeg har tatt utgangspunkt i skjortemønsteret hos Meedom (form 2). Stoffet kommer fra Stoff & Stil.


Og neste punkt på lista er selvsagt bukser - nå gjelder det å holde seg til den omorganiserte (og realistiske?) lista :-)

9 kommentarer:

 1. Nyydelig skjorte! jeg tenker på Emil med en gang - og det er et stort kompliment!

  Vil at sønnen min skal ha sånn og, men jeg har av en eller annen grunn ikke dristet meg på å sy noen skjorte til ham ennå.... får ha det som nyttårsforsett, tenker jeg, for jo, jeg kjenner meg ALTFOR godt igjen i de listene som må skamklippes når jula plutselig bare er ti dager unna ; )

  Ha en fin kveld,
  Frøken Grønn

  SvarSlett
 2. Så fin! Må si en slik avansert kreasjon er langt unna det jeg tror jeg kan klare, men jeg syr ullkjoler som jentene skal få i julegave. Greit med ullfilt for meg som er nybegynner...

  Og lister barberes hver dag...

  SvarSlett
 3. Superfin skjorte! Den kommer til å kle gutten utmerket!!:)
  Varm klem fra oss fem på Rabben

  SvarSlett
 4. Finfin!! Tenker den passer gullgutten veldig godt jeg! Perfekt til en veldig herlig röverunge! (Jeg ler godt enda over en viss liten juksepave! :-D)

  Kjenner forresten godt igjen det der med lista...

  SvarSlett
 5. Fantastisk Emilskjorte! Ser utrolig deilig ut å ha på;) Elsker sånne tøffe skjorter på gutter!

  SvarSlett
 6. Flott skjorte!!

  Ja gjelder og holde seg til realistiske lister ;)

  SvarSlett
 7. Super skjorte!
  Og jeg kjenner meg sååå igjen. Sylisten min er fortsatt lang så her gjelder det å prioritere:)
  Jeg har også sydd den skjorta av samme mønster tidigere og liker formen veldig godt. Lykke til med buksa. Gleder meg til å se:) Og takk for hyggelig kommentar på bloggen min:)

  SvarSlett
 8. Nydelig skjorte :) Lister ... de er ofte lengre enn tiden strekker til ... Mye fint hos deg :) Legger meg til som følger jeg ;)) Ønsker deg en " rolig " adventshelg " hi hi

  SvarSlett
 9. Legger meg til en annen gang .. får bare error her jeg !!!

  SvarSlett