torsdag 26. august 2010

Høstnytt


Så artig det er å sy igjen! Jeg har prøvd ut et par av de nye høststoffene hos Stoff & Stil og laget et par plagg til jenta mi. Modellene er velprøvde, og enkle å sy. Tunikaen er en forkortet versjon av Welinders kjolemønster. Artig med disse modellene som fungerer så godt, og får så forskjellig uttrykk avhengig av hvilke materialer som brukes.
Her har jeg brukt velour i overdelen, og babycord til buksa.


Jeg må nesten skryte litt av utbyttet mitt fra dagens besøk hos Fretex. Jeg synes det er veldig sjelden jeg finner fint stoff hos Fretex her i byen, men i dag lå altså denne flotte samlinga og ventet på meg! Stoffet øverst til venstre er et stort sengeteppe i litt grovere kvalitet. Vet ikke helt om det er så egnet til å sy noe av, men kjempefint er det :-) Og 6 åringen min var veldig fornøyd med at jeg kom hjem med "Super Mario stoff". Han er ikke akkurat så engasjert i gamle dynetrekk og gardiner til vanlig, men dette falt altså i smak ;-)5 kommentarer:

 1. Oj så mange flotte stoffer!!
  Å fint høstsett til jenta.........ja gøy å prøve ut ulike stoff og modeller. Du er flink!

  SvarSlett
 2. Flotte stoffer!

  Det må jeg si var en meget heldig fretex tur - langt imellom så mye fint synes jeg!

  Fint sett til jenta!

  SvarSlett
 3. Så mye flott du har sydd :-)

  Den ene sommerbuksen , sånt sengesett eller gardiner ? hadde vi på 70tallet :-)

  Så gøy å se igjen :-)
  Morsomt at jeg nå synes det er veldig bra , mens jeg tror det var jeg som overtalte min mor til å kaste det en gang for lenge siden ...
  ( skulle ikke gjordt det )

  Jeg har en liten Give Away på bloggen min
  di er velkommen om du vil :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for reklame!!!
  Lørdagsklem til deg!

  SvarSlett
 5. Åh, nå ble jeg ikke rent lite misunnelig heller! For et utbytte! Lenge siden jeg har funnet noe skikkelig retro stoffer på Fretex'ene i Trondheim, men jeg fant det Super Mario stoffet på Danseklubbens loppis (tror jeg det var) for et par år siden, angret som bare det etterpå at jeg bare tok med meg den ene gardinlengden :)

  Hm, tror jeg må hive meg på bussen ned til sentrum nå jeg ;)

  SvarSlett