fredag 25. juni 2010

Noe ganske annetEt prosjekt som er helt annerledes enn det jeg vanligvis lager: Her har jeg brukt tynne, blanke stoffer i metervis + tyll. Ikke like samarbeidsvillige materialer å jobbe med som gammelt bomullssengetøy!
Vi skal i bryllup om to uker, og jeg gikk rundt i byen på leting etter en kjole. Jeg kom over noen flotte kjoler fra det for meg ukjente merket "iiS of Norway", men ingen av dem "stemte helt" for meg. Løsninga ble å kjøpe en flott vest fra samme merke, og lage kjolen selv - inspirert av de lekre kjolene til iiS. Jeg synes det er så lekre detaljer og farger på denne vesten.
Etter grubling og litt tegning tok jeg turen til Stoff & Stil - alle stoffene kommer derifra.Kjolen føles litt "fremmed" - så annerledes enn det jeg vanligvis bruker, men samtidig er jeg godt fornøyd. Jeg "rocker" den litt med svarte sko og svart veske, og så er jeg klar for fest!
Det er jo faktisk min eneste-ene-lillesøster som skal gifte seg, og da må jeg jo trå til og pynte meg ;-)Regnet trommer mot ruta...vi setter kursen mot hytta i helga og håper på litt sol!
Ønsker alle ei strålende helg!

2 kommentarer:

  1. Spennende prosjekt og stilig resultat! Jeg har ikke hørt om dette merket, men er enig i at det hadde noe ved seg. Jeg synes det er kult og brekke stilen med litt rocka sko. Kanskje noe sånt "Rockefår" ville gjort hvis hun skulle, eller helst kunne lage slikt!

    Har du kjolen inni vesten eller sydd den sammen med vesten?

    Uansett, det imponerte iallfall meg!

    SvarSlett
  2. WAO!!! FANTASTISK FIN!

    SvarSlett